Despre creatoarea minunilor

Hello, ma numesc Daniela am 20 de ani si sunt studenta la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, anul I! Locuiesc in iasi, iar majoritatea timpului liber mi-l petrec citind, fotografiind sau cu iubi meu, care ma mai ajuta uneori sa creez bijuterii. ^.^

Sunt ceea ce sunt.. si poate nu sunt diferita de tine. Nu am incercat niciodata sa par ce nu sunt.
Sunt sincera. Si imi place de mine asa.. fara masti.. si fara teama.. Probabil de asta sunt hard to forget!

Sa confectionez am inceput in noiembrie 2009.
Fiind pasionata de arta[muzica,pictura,desen,design] si tot ce tine de ea am incercat sa ma orientez in aceasta directie. Mereu cand ma uitam la bijuterii mi se lipeau ochii de geamurile magazinelor, asa ca m-am hotarat sa mi le confectionez singura. Am dat comanda pe net de tot ce imi trebuia si m-am pus pe treaba. La inceput nici nu m-am gandit ca le voi vinde, dar am fost incurajata de cei din jurul meu, atunci cand le vedeau purtate de mine.
Pot sa zic ca un vis mi s-a indeplinit. Bijuteriile mi-au adus o mare bucurie, mai ales in acele momente cand le daruiesc sau cand le vad purtate de clienti.

Pe viitor as dori sa deschid un micut magazin in Iasi, in care sa imi expun micile creatii, alaturi de alti artisti handmade. Visez, dar who knows? Asa cum acum doi ani nici nu ma vedeam facand bijuterii, dar iata-ma! . Pana atunci ma delectez cu targurile.
Sper sa va placa la fel de mult cum imi plac si mie, pentru ca am pus suflet in fiecare frantura de vis!

Pe site veti mai gasi si fustite tu-tu, cat si un tutorial. Imi place sa creez tot ce se poate si gasesc o inspiratie si un posibil ajutor in tot ce ma inconjoara!
Realizez si desene pe pereti, decoratiuni pentru camera copiilor, dar deocamdata nu am apucat sa fotografiez nici o opera, pentru ca a fost pura placere si principalul nu a fost sa ma laud! :P
Related Posts with Thumbnails

Mai multe produse

Pentru a vedea toate produsele apasati pe POSTARI MAI VECHI, linkul din dreapta jos de la sfarsitul fiecarei pagini. Cumparaturi fericite!!