Despre minunile mele

Produsele sunt realizate din pasta modelatoare (fimo, cernit si sculpey), o pasta asemanatoare cu plastelina, foarte usor de modelat.
In functie de talent pasta poate fi modelata dupa preferinte in diverse figurine.
Pentru ca produsul final sa isi pastreze forma si sa nu isi piarda din componente, este tinut la cuptor timp de jumatate de ora, la o temperatura de 110-130 de grade.
Dupa ce este tinuta in cuptor, pasta se intareste si nu mai poate fi modelata. Este rezistenta la apa, nu se decoloreaza si nu lasa urme pe haine sau pe piele.
Produsele care necesita lipire [ex. clame, inele, brose] sunt foarte rezistente, nu isi dau drumul de pe cadre, fiind prinse cu Loctite, considerat de mine cel mai bun lipici la ora actuala.
Cum protejam produsele din fimo?
In general sunt destul de rezistente, dar pentru a inlatura orice posibila neplacere voi da urmatoarele sfaturi: daca produsul este lacuit, nu trebuie expus la temperaturi foarte ridicate; de preferat este sa nu aiba contact direct cu solul, mai ales daca este un accesoriu destul de subtire, iar cel care l-a realizat este incepator.

Pe langa aceasta pasiune si multe altele, ma atrage si cea de designer vestimentar. Am postat pe blog si o fustita tu-tu realizata de mine, cat si un tutorial.

Sper ca v-am lamurit, iar daca aveti intrebari astept mesajele voastre pe email subryna@yahoo.com
Related Posts with Thumbnails

Mai multe produse

Pentru a vedea toate produsele apasati pe POSTARI MAI VECHI, linkul din dreapta jos de la sfarsitul fiecarei pagini. Cumparaturi fericite!!