duminică, 5 septembrie 2010

Am revenit

Ieri am ajuns foarte obosita, 6 ore de mers incontinuu cu masina. Mi-a fost rau pe drum, de abia am mancat cate ceva, ca sa nu fie nevoie sa opresc masina din 10 in 10 minute. In ciuda tuturor, si a faptului ca am racit bocna, a fost foarte frumos.
Am plecat spre Campulung Moldovenesc, cu GPS'ul, care ne-a indrumat gresit, si am ajuns in Targul Neamt :)). Parca eram The Flinstones, am scos harta Romaniei si ne uitam, ne contraziceam, ne certam, apoi radeam. Ne-am cazat in Pojorata, o zona superba, cu peisaje mirifice, si o pensiune pe masura, Vlahopol. Toate conditiile, caldura, apa calda, mancare, nici un fir de praf, catelusi, caluti, floricele, mese de biliard.
A 2a zi am pornit spre Brosteni, unde a copilarit Ion Creanga, am oprit pe malul Bistritei si incercam toti sa ne aducem aminte povestirile lui printre hohote. Am ajuns la Bicaz, ne-am cazat la Motel Cristina unde am dormit cam rau, acolo a fost punctul maxim al stranuturilor si tensiunii. La restaurantul motelului, mancare buna, si animalute pe langa noi care cerseau mancare :D. Ne-am plimbat cu Vaporasul, a fost foarte fain, cu toate ca imi era frica, am o fobie deosebita de apele adanci si pe deasupra era si foarte frig. Dar a meritat, in fiecare seara stateam in balcon si mancam seminte sau alte E`uri pe care le luasem cu noi, ne uitam la stele sau povesteam de pe vremea cand eram micuti.
In ultimele 2 zile, am fost la Cheile Bicazului si Lacul Rosu, am cautat foarte mult un loc unde sa dormim, fiind weekend era foarte plin. Am gasit in cele din urma o cabanuta draguta, inconjurata de un peisaj deosebit, exact la poalele unui munte. Noaptea, cand stateam in balcon, se auzeau fosnete din padure si ma infricosau :D.
La lac, erau 2 leagane superbe, am stat acolo amandoi, admirand peisajul si pierzand notiunea timpului..
Am intalnit si animale foarte dragute, caluti, pisicute, un soricel de 3 cm :D si un catelus albastru :)).

Nu am mai fost de cativa ani intr-o excursie, si in ciuda faptului ca a fost frig, si am racit maxim, am profitat cat am putut de aceasta perioada a anului.

O parte din poze le puteti vedea aici

Acum mesteresc pentru comenzile voastre :P

Un comentariu:

Related Posts with Thumbnails

Mai multe produse

Pentru a vedea toate produsele apasati pe POSTARI MAI VECHI, linkul din dreapta jos de la sfarsitul fiecarei pagini. Cumparaturi fericite!!